Neem direct contact op, bel +32 (0)52 41 45 65 of mail sarah.degendt@typografics.be

Brent

Brent

Collega Brent is bedreven in volgende skills. Klik op de skill om te kijken welke collega's hier nog mee overweg kunnen.

Er zijn mensen die altijd al wisten wat ze later wilden worden. Collega Brent is zo iemand. Zijn doop in het vak kreeg hij in het middelbaar, toen hij de richting grafische & digitale media volgde. Deze kennis werd verder vakkundig aangescherpt aan de Arteveldehogeschool, waar Brent afstudeerde als crossmedia ontwerper.

In het hoofd van 90’s kid Brent is het zelden stil, het lijkt er wel een non-stop feestje van ideeën. Hij is er dus de man voor om creatief strategisch met je mee te denken. Als crossmedia ontwerper voorziet hij je van video’s en visuals voor online, een complete branding of print lay-out. Daarvoor jongleert hij in Photoshop, Illustrator, InDesign en After Effects. Hij heeft een sterke technische bagage, die hij combineert met goede praktijkskills en een open-mind.

Ter ontspanning scheurt Brent graag rond met zijn longboard of inline skates terwijl britpop- en rockbands zijn smartphone oortjes domineren. Zijn creatieve ontwikkeling geeft hij vorm door te tekenen, verven of graffiti spuiten.

Wanneer wil je Brent inboeken?

Meld je eerst aan & geef zo door wanneer je onze expert wenst in te boeken.

Aanmelden

Je match gevonden, maar nog geen account?

Registreer je nu